🪐 Ze begint een affaire met haar stiefzoon

Gustav is zeventien jaar en komt weer bij zijn vader wonen. Anne is de nieuwe vrouw van zijn vader en advocaat van slachtoffers van zedenmisdrijven.

Opeens zitten ze samen in een seksuele affaire.

Het lijkt hun beiden te overkomen. De stiekemheid versterkt de lust en de spanning.

Ze zet haar hele leven op het spel voor dit avontuur:

  • Haar reputatie als succesvol advocaat.
  • De relatie met haar tweelingkinderen.
  • Haar relatie met haar man.

Maar ze blijft ermee doorgaan.

De illusie van de affaire begint af te brokkelen als haar zus haar al zoenend betrapt met hem en haar niet meer wil spreken.

Tot dat moment in de Deense film Queen of Hearts (Dronningen) steun je haar nog volledig. Niemand is perfect. Doe niet zo kwaadaardig, zus.

Als die zoon kinderachtig in een boom klimt, zijn vader uitdaagt en vernederend voor de gek houdt, beseft ze zelf ook dat hij gewoon een tiener is.

Ze beëindigt de affaire.

Als de stiefzoon kapot van liefdesverdriet de affaire opbiecht aan zijn vader, verandert je houding als kijker. Je kan niet meer meekomen in dat het hen is overkomen.

Ze zat in een roes van sleur en hang naar sensualiteit. Maar nu is het moment daar om je verantwoordelijkheid te nemen en de gevolgen van je daden onder ogen te komen.

Dat doet ze niet.

Anne ontkent namelijk alles en geeft de stiefzoon de schuld. De pa komt voor een dilemma te staan: zijn vrouw of zijn zoon geloven.

Deze content is alleen beschikbaar voor leden via Petje.af vanaf het pakket:

Supporter (€ 9 per maand)

Neem je petje af!

Heb je al een account?Login met Petje.af